علی صابری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: یکی از ملاک های رشد و پیشرفت یک جامعه در زمینه فرهنگی ناظر به سبک زندگی افراد آن است به خصوص در رابطه با جامعه و نظام اسلامی که این ملاک و معیارها باید رنگ و بوی دینی داشته باشد.
وی افزود: آموزش سواد رسانه ای مبتنی بر فرهنگ و دین ما کمک می کند که افراد با شناخت و بصیرتی که پیدا می کنند، گرایش بهتر و بیشتری به سمت سبک زندگی ایرانی و اسلامی داشته باشند و این نکته بسیار مهمی است که اساتید و دغدغه مندان بارها آن را مطرح کرده اند.
این مدرس سواد رسانه ای همچنین با بیان این که امروزه، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، نقش قابل توجهی در شکل گیری سبک زندگی افراد جامعه ایفا می کنند، گفت: به هر میزان که آگاهی ما از ماهیت فضای مجازی، مبنایی اصولی داشته باشد بهتر می توانیم با چنین فضایی، تعاملی مناسب داشته باشیم و این ها نیاز به آموزش و کسب مهارت دارد.
وی خاطرنشان کرد: در این بین، آموزش سواد رسانه ای باعث ارتقای دانش تعامل با این فضا میشود و به این جهت بنده معتقدم که اگر جامعه ای در راستای ارتقای این سواد جدید بسترسازی های مناسبی داشته باشد، می تواند فضای مجازی سالم، مفید و ایمنی را برای خود پدید بیاورد.
۳۱۳/۸
نظر شما